(h)eerlijk vlees

Proef het verschil bij Slagerij Bruintjes

U vindt bij ons een ruime sortering van producten. Wij zijn een ambachtelijke slagerij en bij ons staat de kwaliteit van het vlees voorop. Elke dag wordt er vers geleverd, waardoor u kunt rekenen op een goed, mals stuk vlees. Wij bieden kwaliteit voor een scherpe prijs.

Specialiteiten

Wij zijn trots op onze huisgemaakte specialiteiten. U kunt hierin de liefde voor ons vak proeven. Onderstaand een kleine greep uit onze eigengemaakte producten.

Barbecue

Een geslaagde barbecue begint bij Slagerij Bruintjes! Wij bieden u een ruim assortiment barbecuepakketten en -lekkernijen. Vul hier uw barbeque bestellijst in en plaats online uw bestelling of kom gerust eens langs in onze winkel, waar wij u graag van dienst zijn!

Huis gemaakte maaltijden

U kunt bij ons terecht voor ouderwets lekker Hollands eten. Alle maaltijden worden door ons zelf vers gekookt. Wij koken met de seizoenen mee, dus het aanbod kan wisselen. In de winter wordt er meer stamppot, hutspot en hachee klaargemaakt. In de zomer bereiden wij koude pasta salades en groenten zoals raapstelen. Ook heerlijk gevulde soep en speciale ovenschotels behoren tot het assortiment.

Passie voor kwaliteit... Ambachtelijk lekker!

Ons assortiment bestaat uit onder meer:

 • Vlees
 • Vleeswaren
 • Vlugklaar artikelen
 • Worstmakerij
 • Huis gemaakte maaltijden
 • Kruiden (Verstegen)
 • Luxe vleesmanden
 • Kadobonnen
 • Barbecuepakketten en -lekkernijen
 • Catering
 • Huisgemaakte specialiteiten als worsten, salades, hapjes, snacks, rollades en vleesspecialiteiten

Elke dag een vers aanbod bij Slagerij Bruintjes

U vindt bij ons een ruime sortering van producten. Wij zijn een ambachtelijke slagerij en bij ons staat de kwaliteit van het vlees voorop. Elke dag wordt er vers geleverd, waardoor u kunt rekenen op een goed, mals stuk vlees. Wij bieden kwaliteit voor een scherpe prijs.

Barbecue

Een geslaagde barbecue begint bij Slagerij Bruintjes! Wij bieden u een ruim assortiment barbecuepakketten en -lekkernijen.

Vul hier uw barbeque bestellijst in en plaats online uw bestelling of kom gerust eens langs in onze winkel, waar wij u graag van dienst zijn!

Huisgemaakte Specialiteiten

Wij zijn trots op onze huisgemaakte specialiteiten. U kunt hierin de liefde voor ons vak proeven. Onder anderen maken wij heerlijke worsten, salades, hapjes, snacks, rollades, vleesspecialiteiten en nog veel meer.

 

Catering

Bedrijfsfeest, huwelijk of verjaardag?

U kunt bij ons een compleet verzorgd buffet bestellen. Van luxe tot stamppot buffet. Kies uit één van onze samengestelde buffetten of stel geheel zelf het buffet naar uw wensen samen.

Gourmet

Lekker gourmetten? Met de gourmetschotels van Slagerij Bruintjes wordt het pas echt smullen!

Speciaal voor u gemaakt

Wilt u wel eens iets nieuws, iets bijzonders of verrassends proberen? Dan heeft Uw Slager de perfecte oplossing. Iedere twee weken vindt u bij Uw Slager een andere, unieke vleesvariatie... Speciaal voor u gemaakt!

Bijzonder creatief
De Speciaal voor u gemaakt producten bestaan altijd uit een heerlijk stukje vlees, bereid met bijzondere kruiden, marinades en/of met een speciale vulling. Daarbij krijgt u tips van Uw Slager mee voor het bereiden van de specialiteit. Zo zet u uw gasten en uzelf een heerlijke maaltijd voor met een originele vleescreatie die u nergens anders vindt.

 

Voordeelpakker

Soms is het gewoon fijn en vaak ook nodig: gemakkelijk en snel een stukje vlees op tafel zetten. Maar naast het feit dat het snel klaar moet zijn, wilt u ook iets lekkers eten tegen een eerlijke prijs. Daarom vindt u bij Uw Slager bijzondere 'Voordeelpakkers'. Elke week stelt Uw Slager een speciaal product samen dat eenvoudig te maken is en lekker voordelig is!

Gemakkelijk, smaakvol & extra voordelig!
Het bereidingsgemak en de eerlijke prijs staan voorop. Daarnaast maakt Uw Slager met de Voordeelpakker vaak een bijzondere variant op een eenvoudig stukje vlees, door toevoeging van leuke en smaakvolle details. Kortom, snel en smaakvol genieten!

Uw Slager Bruintjes

Schoolstraat 18
8064 DK Zwartsluis
038 386 6396

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit