Over Slagerij Bruintjes

Een winkel vol ervaring! Dat kunnen we vol trots zeggen. De oorsprong is in 1922 gelegd en in 1949 is de slagerij door de familie Bruintjes overgenomen. (Groot)ouders hebben de winkel opgebouwd tot een goed lopende slagerij. Sinds 2008 hebben wij deze slagerstraditie voortgezet.

In onze winkel geven wij u met heel veel plezier advies over vlees en hoe u dit het beste kunt bereiden. Maar wij willen hierin graag een stapje verder gaan. Wij hopen dat u door onze kennis en ervaring en ons gevarieerde aanbod nog meer zult genieten van lekker eten. Zowel het dagelijks eten als culinaire gerechten.

Wij hebben een team van enthousiaste medewerksters waar wij trots op zijn. Zij hebben plezier in hun werk en helpen u dan ook graag. Het sociale contact met onze klanten is bovendien een belangrijk aspect voor het succes van onze zaak.

Ons assortiment is zeer uitgebreid. Zoekt u iets speciaals? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Dick en Jeanette Bruintjes

Onze kernwaarden

De winkelformule Uw Slager is erop gericht alle lekkere en eerlijke producten die de ambachtelijke slager maakt en verkoopt voor het voetlicht van de consument te brengen. Wij streven ernaar een stukje persoonlijkheid mee te geven in onze dagelijkse dienstverlening en onze smaakvolle en verantwoorde producten.

Ambachtelijke kwaliteit

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en fijnste vleeswaren. Het assortiment van alle Uw Slagers, wordt gekenmerkt door ambacht en kwaliteit, geleverd met service. Alle drie komen voort uit vakmanschap en een vergaande passie voor lekker eten.

Hygiƫne

Uiteraard volgt iedere Uw Slager de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Maar Uw Slager gaat nog een stapje verder: een speciaal kwaliteitshandboek, audits en productkeuringen op de winkelvloer maken dat Uw Slager iedere dag optimaal met hygiëne en kwaliteit bezig is!

Uw Slager Bruintjes

Schoolstraat 18
8064 DK Zwartsluis
038 386 6396

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit